Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hányadikán születtél?
  2014-04-13 17:45:41, vasárnap
 
 







HÁNYADIKÁN SZÜLETTÉL?


Vigyázz, elárulja a karakteredet!


A numerológia kilenc csoportba sorolja a nőket születésük napja alapján. Ebből a hölgyek megtudhatják, melyik nőtípusba tartoznak, az urak pedig azt, hogy milyen nő illik hozzájuk. Ehhez csak azt kell tudni, hányadikán született az érintett nő. Nézzük, milyen típusok vannak!

1. Mindenki, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született. Az irányító nő, a kapcsolatban ő hordja a nadrágot. Egészséges önbizalom, meleg kisugárzás jellemzi. Tudtával, tudtán kívül mindig az érdeklődés középpontjában van. Határozott fellépésével mindkét nem képviselőit elbűvöli. Nehezen barátkozik, a nők legtöbbször riválisként tekintenek rá.

2. Mindenki, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született. A segítő nő, kapcsolatban párja biztos támasza. Nem kezdeményező típus, gondot okoz számára az önálló véleményalkotás. Szívesen és jól alkalmazkodik. Tökéletes háttérmunkás. Soha nem tolja magát az előtérbe, de mindig ott van, ha valakinek segítségre, támogatásra van szüksége.

3. Mindenki, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született. A szórakoztató nő, könnyed, vidám, optimista. Vele vidám az élet. Mindenben megleli a jót. Aktív társasági ember. Szívesen hívják, és szívesen is megy társaságba. Eredendően színpadra termett. Mindig a tudásra, az új ismeretek megszerzésére törekszik, de hajlamos a felszínességre.

4. Mindenki, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született. Az erős nő, mind fizikai, mind szellemi, mind lelki szempontból. Mindenért meg akar dolgozni. Mindent nehézzé tesz. Nem létezik számára királyi út. Gyakorlatias, éles eszű. Fáradhatatlan, de nem fogadja el saját korlátait, ezért gyakran túlvállalja magát. Nehezen kezd párkapcsolatba, és nem érzi jól magát benne.

5. Mindenki, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született. A szerencsés nő, aki, ha nehéz, kilátástalan helyzetbe kerül, akkor mindig előkerül valaki, aki megmenti. Nagy kanállal eszi az életet. Hajlamos a túlzásokra. Mindenből sokat akar. Az élete soha nem unalmas. Körötte mindig történik valami. Nagy a szabadságigénye, nem lehet korlátok közé szorítani.

6. Mindenki, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született. A végzet asszonya! Az a típusú nő, akit minden férfi szeretne meghódítani, de csak keveseknek sikerül. Nemcsak szeretőnek, de feleségnek is kiváló. Kedveli a luxust, az eleganciát. Törekszik a harmonikus kapcsolatokra, de nem törekszik a monogámiára. Vonzza az új, a különleges, a más. Felhőtlenül tud örülni a szépnek, a jónak.

7. Mindenki, aki 7-én, 16-én vagy 25-én született. A megbízható nő, jellemzője a stabilitás, a szilárdság, a következetesség. Elvállalja a legnehezebb feladatokat is. Lelkiismeretes, türelmes. Szabályok szerint éli az életét. Kiegyensúlyozottsága jó hatással van a környezetére. Kritikus helyzetben is megőrzi lélekjelenlétét, ezért mindig tud segíteni másoknak.

8. Mindenki, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született. A ,,tűzrőlpattant" nő! Energikus, életerős, határozott, céltudatos, lendületes. Mind magánéletében, mind munkájában folyamatosan keresi a konfliktusokat. Rendkívül vonzó, izgalmas, szexis! Állandóan teszteli a határait. Célokra van szüksége, különben önpusztítóvá válik.

9. Mindenki, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született. Az együtt érző nő! Idealista, kifinomult. Mindig javítani akar a világon. Érzékeny, gyengéd, segítőkész. Magas mércét állít önmaga és környezete elé. Kevés igazi barátja van, de azok tűzbe mennek érte. Hűséges társ, aki párjától is maximális elkötelezettséget vár el. Az életében minden fekete vagy fehér. A szürke neki nem elég.


Forrás: http://budapestlight.hu

Link








 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Címkék: következetesség, véleményalkotás, lélekjelenlétét, szabadságigénye, párkapcsolatba, konfliktusokat, felszínességre, lelkiismeretes, középpontjában, magánéletében, tűzrőlpattant, fáradhatatlan, alkalmazkodik, budapestlight, kapcsolatokra, megszerzésére, környezetére, kezdeményező, kilátástalan, gyakorlatias, kapcsolatban, fellépésével, szórakoztató, folyamatosan, megtudhatják, önpusztítóvá, karakteredet, háttérmunkás, túlvállalja, felhőtlenül, monogámiára, numerológia, képviselőit, támogatásra, szempontból, feladatokat, numerológia kilenc, nőket születésük, hölgyek megtudhatják, urak pedig, érdeklődés középpontjában, önálló véleményalkotás, élete soha, végzet asszonya, harmonikus kapcsolatokra, legnehezebb feladatokat, együtt érző, életében minden, szürke neki, HÁNYADIKÁN SZÜLETTÉL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  A jó emberek mindig szépek mar...  Irgalom és ítélet  Png ház  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Png virág  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Hiányzik  Png rózsa csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Leonardo da Vinci gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Próbálj meg ...  Kellemes délutánt kívánok  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Krisztinától  Julian Brass gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Albert Einstein gondolata  Mindig jusson idő nevetni  A televizió nem a kultúrát kép...  Még csak most kezdődik a nap  Zilahy Lajos gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Alázat  Alázat  Bertolt Brecht -től idézet  Paul David Tripp Április 19  Szívem  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Reménység és erő Krisztustól e...  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Szép estét  A Megváltó szolgálatában  Png cica  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Adakozás  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mindig jusson idő nevetni  Régi emberek, akikre máig büsz...  Julian Brass gondolata  Png cica  Sokan azt tartják  Boldog születésnapot a ma ünne...  A boldog családok mind hasonló...  Png fotel  Hogy lehet megtartani  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Őrizkednünk kell...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Ágai Ágnes – Csendélet  Sose bánj semmit  Nem számIt  Hogy lehet megtartani  Nem számIt  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nem tudhatod  Adakozás  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
numerológia kilenc, nőket születésük, hölgyek megtudhatják, urak pedig, érdeklődés középpontjában, önálló véleményalkotás, élete soha, végzet asszonya, harmonikus kapcsolatokra, legnehezebb feladatokat, együtt érző, életében minden, szürke neki, következetesség, véleményalkotás, lélekjelenlétét, szabadságigénye, párkapcsolatba, konfliktusokat, felszínességre, lelkiismeretes, középpontjában, magánéletében, tűzrőlpattant, fáradhatatlan, alkalmazkodik, budapestlight, kapcsolatokra, megszerzésére, környezetére, kezdeményező, kilátástalan, gyakorlatias, kapcsolatban, fellépésével, szórakoztató, folyamatosan, megtudhatják, önpusztítóvá, karakteredet, háttérmunkás, túlvállalja, felhőtlenül, monogámiára, numerológia, képviselőit, támogatásra, szempontból, feladatokat, legtöbbször, meghódítani, legnehezebb, riválisként, határozott, túlzásokra, barátkozik, szerencsés, eredendően, társaságba, tekintenek, kisugárzás, érdeklődés, egészséges, segítségre, feleségnek, szilárdság, elvállalja, hányadikán, jellemzője, kifinomult, helyzetben, munkájában, lendületes, céltudatos, születésük, megbízható, stabilitás, eleganciát, szeretőnek, keveseknek, harmonikus, környezete, segítőkész, különleges, állandóan, idealista, rendkívül, maximális, társasági, született, tökéletes, valakinek, optimista, mindenben, törekszik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3139
  • e Hét: 22958
  • e Hónap: 62779
  • e Év: 240654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.